Madeg ing taun 2009, mapan 12000m2. Our company pakar elektrik lan elektronik. Lan kita bisa kurban luwih saka 600 jinis nyebarke lan Ngontrol produk sistem. Kampa digawe ing 2010. wis specialized ing prodhuksi mbobol sirkuit lan kothak distribusi. Wis ISO9001, sistem 5S lan peralatan teknologi kauntungan. Lan Kampa wis luwih saka 15 pabrik nuduhake-nyekeli kanggo mlayu susul-susulan, panas, mesin ingkang ndamel benter, controller suhu, thermocouple, sensor jarak, konektor, sekring, mbobol sirkuit, kothak distribusi, trafo dhuwur voltase, etc.

Babagan awake dhewe

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.