Babagan awake dhewe

Our company specialized ing industri listrik lan elektronik

Yueqing Kampa Co., Ltd

Madeg ing taun 2009, mapan 12000m2. 
Our company pakar elektrik lan elektronik. Lan kita bisa kurban luwih saka 600 jinis nyebarke lan Ngontrol produk sistem. 
Kampa digawe ing 2010.  

Punika specialized ing prodhuksi mbobol sirkuit lan kothak distribusi. Wis ISO9001, sistem 5S lan peralatan teknologi kauntungan. 
Lan Kampa wis luwih saka 15 pabrik nuduhake-nyekeli kanggo mlayu susul-susulan, panas, mesin ingkang ndamel benter, controller suhu, thermocouple, sensor jarak, konektor, sekring, mbobol sirkuit, kothak distribusi, trafo dhuwur voltase, etc .. 

bab-Kampa

Pabrik utama minangka ngisor:
1.HV TRANSFORMER --- Zhejiang Chaosheng Co., Ltd.
2.Contactor ----- Zhejiang Mei Ouge Co., Ltd.
Kangge, Akèh kita barang wis gained CE, UL, CCC , BV, SA, CB lan disetujoni SEMKO. Lan kita uga bisa kurban layanan OEM lan Potongan dening tim kita profesional.

kampa-workshop-7

Kita manawa kita bakal duwe kerja sama apik lan nggawe mangsa sarwa kanggo loro katelu.