Основана е во 2009 година, го зазема 12000m2. Нашата компанија е на електрични и електронски експерт. И ние може да понуди повеќе од 600 видови на дистрибуција и контрола на системот производи. Kampa е создадена во 2010 година Таа е специјализирана во производство на струјното коло и дистрибуција кутија. Таа има ISO9001, 5S систем и предност технологија опрема. Kampa и има повеќе од 15 фабрики дел-холдинг за реле, термостат, грејач, температура контролер, термоспој, сензори, конектор, осигурувачи, струјното коло прекинато, дистрибуција кутија, висок напон трансформатор, итн

за нас

За информации во врска со нашите производи и ценовникот, Ве молиме да го напуштите вашиот e-mail на нас и ние ќе бидеме во контакт во рок од 24 часа.