Themeluar në vitin 2009, zë 12000m2. Kompania jonë është ekspert elektrike dhe elektronike. Dhe ne mund të ofrojmë më shumë se 600 lloje të shpërndarjen dhe kontrollin e produkteve të sistemit. Kampa është krijuar në 2010. Ajo është e specializuar në prodhimin e siguresa dhe kuti të shpërndarjes. Ajo ka ISO9001, sistemin 5S dhe pajisje të teknologjisë avantazh. Dhe Kampa ka më shumë se 15 fabrika-mbajtur të ndarë për rele, termostat, ngrohës, kontrollues temperatura, termoelement, sensorë afërsisë, lidhës, siguresave, siguresa, kuti të shpërndarjes, transformatorit te tensionit të lartë, etj

Rreth nesh

Për pyetje në lidhje me produktet tona apo çmimores, ju lutem të lënë email-it tuaj për ne dhe ne do të jemi në kontakt brenda 24 orëve.