Didirikeun taun 2009, ngawengku 12000m2. parusahaan urang teh ahli listrik jeung éléktronik. Tur urang tiasa nawiskeun leuwih ti 600 rupa dikabaran sarta ngadalikeun produk sistem. Kampa ieu dijieun dina 2010. Hal ieu husus dina ngahasilkeun breaker circuit sarta kotak sebaran. Cai mibanda ISO9001, sistem 5S jeung alat teknologi kaunggulan. Sarta Kampa boga leuwih ti 15 pabrik dibagikeun-nyekel pikeun relay, thermostat, manaskeun, controller hawa, thermocouple, sensor deukeutna, panyambung, sekering, breaker circuit, kotak distribution, trafo tegangan tinggi, jsb

Tentang Kami

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.