Tentang Kami

parusahaan urang geus husus di industri listrik jeung éléktronik

Yueqing Kampa Electric Co., Ltd

Didirikeun taun 2009, ngawengku 12000m2. 
Parusahaan urang teh ahli listrik jeung éléktronik. Tur urang tiasa nawiskeun leuwih ti 600 rupa dikabaran sarta ngadalikeun produk sistem. 
Kampa ieu dijieun dina taun 2010.  

Hal ieu husus dina ngahasilkeun breaker circuit sarta kotak sebaran. Cai mibanda ISO9001, sistem 5S jeung alat teknologi kaunggulan. 
Sarta Kampa boga leuwih ti 15 pabrik dibagikeun-nyekel pikeun relay, thermostat, manaskeun, controller hawa, thermocouple, sensor deukeutna, panyambung, sekering, breaker circuit, kotak distribution, trafo tegangan tinggi, jsb .. 

ngeunaan-Kampa

Pabrik utama minangka handap:
1.HV trafo --- Zhejiang Chaosheng Electric Co., Ltd.
2.Contactor ----- Zhejiang Mei Ouge Electric Co., Ltd.
Angger Lolobana barang urang geus miboga CE, UL, CCC , BV, SA, CB jeung persetujuan SEMKO. Sarta kami ogé bisa nawiskeun jasa OEM na ODM ku tim profésional urang.

kampa-workshop-7

Kami yakin yén urang kudu hubungan koperasi alus tur ngadamel hareup cemerlang pikeun duanana pihak.